неповторна атмосфера життя яскравого азіатського міста

РЕСТОРАН Kitaika – вулиця азіатських страв

У нашому ресторані на Вас чекають страви китайської, в’єтнамської, тайської та корейської кухні. Більшість із них помірно гострі, але є і автентичні страви країн Азії.
Головна ідея закладу – познайомити гостей зі “стрітовою” культурою і перенести швидку вуличну їжу з вулиць Азії в кафе Києва. Щоб було доступно, щоб було швидко, щоб було цікаво.

Саме над цим ми працюємо кожен день починаючи з вересня 2016 року.

Інтер’єр закладу максимально передає дух вулиці: бруківка на підлозі, стіни розписані графіті, високі стелі і ліхтарики. І ось, коли відвідувач потрапляє на наші азіатські вулиці, він розуміє, що Китайка – це своєрідний жаргон, це узагальнена назва всіх азіатських кафешок.

Дбайливо ставлячись до національних традицій, місцеві кухарі створюють страви, адаптуючись під український смак.

Наше меню – це втілення автентичної китайської кулінарії в сучасній інтерпретації.

А ще в нас є швидка і безкоштовна доставка. Замовляйте і ми привеземо вам частинку Азії всього за 60 хвилин.

Головною фішкою закладу є відкрита кухня.
Спостерігайте за процесом приготування вашої страви з цікавістю і задоволенням.

НАШІ ПРИНЦИПИ

Наші Кухарі

Артем Шаповал, Су-шеф

Мене звуть Артем і я київський панк🤘 Інтерес до приготування їжі виник ще в студентські роки. Їжа з їдальні не балувала різноманітністю, а похід у ресторан дуже рідко міг собі дозволити.
Тривалий час я був помірним вегетаріанцем. Не вживав в їжу м’ясо, рибу і яйця. Почав вчитися готувати сам. Спочатку була індійська кухня, потім зацікавила арабська. Вони рясніють бобовими та овочевими стравами.

Потім трапився переломний момент.Я записався на кулінарні курси і почав шукати роботу на кухні. Перша робота була в одній з відомих бургерних.

А після декількох років мандрівок по ресторанах, доля привела мене на кухню Kitaika. Мені сподобався колектив і підхід до роботи. Вірно служу вже більше 2-х років. В азіатській кухні подобається швидкість приготування і свіжість продуктів, велика кількість зелені і салатів, а також доведений до ідеалу смак.

Своїм улюбленим хобі вважаю пивоваріння. Сподіваюся, що коли-небудь відкрию невеличку пивоварню і буду радувати людей цим чудовим напоєм!

Наші Кухарі

Діма Вихованець, Бренд-шеф

Моя бабуся почала працювати на кухні ще до незалежності України. І розмови про фаршированих щук і котлетах по-києвські супроводжували мене все дитинство)

Інтерес до кухні я почав проявляти ще в школі. В 10 класі відвідував кулінарні курси і після школи у мене вже був третій кулінарний розряд.
Поступивши на навчання в 2004 році, я потрапив на першу професійну кухню. Це був латино-американський ресторан. А з 2006-го понеслося: українська, ірландська, середземноморська, азіатська… мене тепер не зупинити)
Кулінарія так щільно вплелася в моє життя, що стала моїм хобі))

Про Китайку я почув від друзів, у нас взагалі весь штат – друзі! Цим і зачепила мене Китайка, дружні і відкриті люди, велика родина!

Наші Кухарі

Діма Донской, Су-Шеф

Я почав проявляти інтерес до кухні коли закінчив школу. Тоді я не знав куди рухатися далі і вирішив піти на кухаря. І в мене цекласно вийшло. Всім дуже подобались мої страви.
Я звичайний простий хлопець, який любить подорожувати, ходити в походи і вірить в Бога.
У Китайці мені подобається ставлення до людей і їжі, дружня атмосфера.

Хобі:
– програвати співзасновнику в теніс
– подорожі
– походи